media-group-favicon

Personlig interaktiv brochure i høj kvalitet

Få lavet din helt egen personlige interaktive kvalitetsbrochure – uden at skulle betale for den

Din brochure bliver til i samarbejde med dine samarbejdspartnere og leverandører – som deltager aktivt i brochuren i form af en annonce, et referencebillede, en tekst eller andet.
Annoncørerne kan i den interaktive brochure også udforme annoncen interaktivt, med links til e-mail, hjemmeside og sociale medier, samt tilføjelse af video, slideshows og objektanimation.

Media Group er med i hele processen og stiller et yderst kvalificeret team til rådighed – lige fra kontakten til dine samarbejdspartnere og leverandører til udformningen af din brochure i form af grafiker, tekstforfatter, fotograf og professionelt trykkeri.

media-group-favicon
PROCESSEN

Del 1: Projektopstartsmøde

Projektet starter med et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Her vil de vise jer relevante referencer fra lignede projekter og fortælle om jeres muligheder. 

Første del af projektet er sikring af det økonomiske fundament for produktionen af brochuren. Det betyder, at inden vi kigger nærmere på indholdet af brochuren, vil vi tage kontakt til jeres samarbejdspartnere og leverandører. Her vil indgå aftaler, for hvorledes de bedst bliver præsenteret sammen med jer.

Del 2: Produktion af din brochure

Anden del af projektet er selve produktionen af din brochure. Her stiller vi et professionelt team til rådighed bestående af dygtige og engagerede grafikere, tekstforfattere og fotografer – som sammen med dig vil få lige præcis dit budskab til at fremstå knivskarpt. Når selve brochuren er færdig produceret, får vi vores dygtige danske samarbejdspartner til at trykke brochuren i en lækker kvalitet og den fremsendes til jer.

Del 3: Den interaktive brochure

Nu bearbejder vi den færdige brochure til den interaktive version.
Her er der mulighed for for at tilføje objektanimationer, videoer og slideshows.
Der bliver lavet links til e-mail, hjemmeside og sociale medier, som dermed
bliver let tilgængeligt for den besøgende.


Økonomi og risiko

Brochuren bliver til i samarbejde med dine samarbejdspartnere og leverandører. Det betyder, at brochuren kan produceres uden omkostninger for dig. Størrelsen af brochuren afhænger af den økonomi, som dine samarbejdspartnere og leverandører bidrager med. Ved manglede økonomi afsluttes projektet uden omkostninger for dig.

Få et møde med vores dygtige konsulenter allerede i dag og hør nærmere om jeres muligheder.

Eksempler på brochure i højformat
Eksempler på brochure i tværformat